Αρχική » Blog » Πρόσκληση σε Ημερίδα του Έργου ΕΣΠΕΡασπίς στις 18-07-2022

Πρόσκληση σε Ημερίδα του Έργου ΕΣΠΕΡασπίς στις 18-07-2022

Οι φορείς AGROLOGY Αφοί ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και το ΙΕΛΥΑ/ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την Ημερίδα με θέμα «Η Καινοτομία, ως εργαλείο αντιμετώπισης των ιολογικών ασθενειών,  στα εσπεριδοειδή», την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:30 μ.μ. στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Αμαλία στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του Ερευνητικού Έργου ΕΣΠΕΡασπίς «Ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών παρακολούθησης ιολογικών ασθενειών-φορέων εσπεριδοειδών και αξιολόγηση εμπορικών σκευασμάτων ενεργοποίησης μηχανισμών άμυνας» το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια της δράσης δράσης «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» (Β΄ Κύκλος) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και Εθνικούς πόρους.

Εισηγητές ομιλιών θα είναι ερευνητές από τους συμμετέχοντες φορείς του ΙΕΛΥΑ/ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, AGROLOGY Αφοί ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και Φυτώρια ΒΙΤΣΙΟΣ, όπου θα παρουσιαστεί το Έργο ΕΣΠΕΡασπίς και τα πρώτα αποτελέσματα από διάφορες Ενότητες Εργασίας.

Μπορείτε να διαβάσετε Δελτίο Τύπου πατώντας αυτό το σύνδεσμο αρχείου.

Μπορείτε να διαβάσετε το Πρόγραμμα της Ημερίδας πατώντας αυτό το σύνδεσμο αρχείου.