Αρχική » Blog » Πρόσκληση σε Ημερίδα του Έργου ΕΣΠΕΡασπίς – Τελική Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έργου στις 18-09-2023 ΧΑΝΙΑ

Πρόσκληση σε Ημερίδα του Έργου ΕΣΠΕΡασπίς – Τελική Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έργου στις 18-09-2023 ΧΑΝΙΑ

Οι φορείς AGROLOGY Αφοί ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και το ΙΕΛΥΑ/ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την Ημερίδα με θέμα «Η Καινοτομία, ως εργαλείο αντιμετώπισης των ιολογικών ασθενειών,  στα εσπεριδοειδή», την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στην Αίθουσα διαλέξεων «Νικ. Ψελλάκης» του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου στην Άρτα.

Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του Ερευνητικού Έργου ΕΣΠΕΡασπίς «Ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών παρακολούθησης ιολογικών ασθενειών-φορέων εσπεριδοειδών και αξιολόγηση εμπορικών σκευασμάτων ενεργοποίησης μηχανισμών άμυνας» το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια της δράσης δράσης «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» (Β΄ Κύκλος) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020) συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και Εθνικούς πόρους.

Εισηγητές ομιλιών θα είναι ερευνητές από τους συμμετέχοντες φορείς του ΙΕΛΥΑ/ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, AGROLOGY Αφοί ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και Φυτώρια ΒΙΤΣΙΟΣ, όπου θα παρουσιαστεί το Έργο ΕΣΠΕΡασπίς και αποτελέσματα από διάφορες Ενότητες Εργασίας.

Μπορείτε να διαβάσετε Δελτίο Τύπου εδω:

Μπορείτε να διαβάσετε το Πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ: